Активна понуда

ТРЕНИРАЈТЕ ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО со 50% попуст ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 800ден. за само 399ден.

Купи сега за 399 ден.
    • Вредност 800ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 401ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 5

Добивате

* ТРЕНИНЗИ ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО ИЛИ ВКУПНО 12 ТРЕНИНЗИ ЦЕЛ МЕСЕЦ ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“

* Побрзајте! Обезбедете си место на време, бројот на купони е ограничен.

Услови

* Едно лице може да купи максимум два купони за себе и неограничен број на купони за пријатели

* Првиот тренинг е на 02.12.2019г., последниот можен тренинг е на 31.12.2019г.

* Работно време: Понеделник - Петок од 09:00 до 12:00 и од 17:00 до 21:00, Сабота од 12:00 до 17:00

* Телефон за контакт и пријавување: 071/298-097

Опис

Сакате да имате идеално обликувано тело, да изгубите на тежина и да бидете во совршена форма! Не одлагајте, посетете го фитнес центарот за жени „MISS FIT“, искористете ја оваа одлична понуда, вежбајте, исфрлете ги токсините од телото, постигнете идеална линија и имајте здраво и совршено обликувано тело.


ТРЕНИРАЈТЕ ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО со 50% попуст ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 800ден. за само 399ден.

Компанија : Фитнес центар за жени „MISSFIT“

Адреса : Ул. Асном бр. 1 лок.3

Град : Охрид

http://goo.gl/fKU2IG