Активна понуда

ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА, СЕЗОНСКА САЛАТА, ЛЕБ, МАКАЛО, 0,5Л. НАЛИВНО ВИНО ВО РИБЕН РЕСТОРАН ЕЗЕРСКИ РАЈ РАДОЖДА ЗА САМО 1800ДЕН.

Купи сега за 1800 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 2

Добивате

** ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА
** СЕЗОНСКА САЛАТА
** ЛЕБ, МАКАЛО
** 0,5Л. НАЛИВНО ВИНО ТРАМИНЕЦ

Услови

* Задолжителна е претходна резервација на моб: 078/514-169

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

Опис

Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете го Рибен Ресторан Езерски Рај во кој ќе бидете домаќински и гурмански послужени.Компанија : Рибен Ресторан Езерски Рај

Адреса : с. Радожда

Град : Струга

http://fb.me/ezerski.ezerskiraj