Активна понуда

50% попуст на ПАКЕТ 10 ТЕРМИНИ ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 2000ден. за само 999ден.

Купи сега за 999 ден.
    • Вредност 2000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 1001ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ПАКЕТ 10 ТЕРМИНИ ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА

CRAZYFIT платформата е идеална за:
* Губење тежина
* Циркулација на крвта
* Хормонален баланс
* Затегнување на кожата
* Превенција од остеопороза
* Ремоделирање на телото
* Зацврстување на мускулите
* Анти-стрес терапија

Услови

* Едно лице може да купи максимум два купони за себе и неограничен број на купони за пријатели

* Купоните може да се користат од 01.07.2019г. до 31.08.2019г.

* Работно време: Понеделник - Петок од 09:00 до 12:00 и од 17:00 до 21:00, Сабота од 12:00 до 17:00

* Телефон за контакт и пријавување: 071/298-097

Опис

Сакате да имате идеално обликувано тело, да изгубите на тежина и да бидете во совршена форма! Не одлагајте, посетете го фитнес центарот за жени „MISS FIT“, искористете ја оваа одлична понуда, вежбајте, исфрлете ги токсините од телото, постигнете идеална линија и имајте здраво и совршено обликувано тело.


50% попуст на ПАКЕТ 10 ТЕРМИНИ ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 2000ден. за само 999ден.

Компанија : Фитнес центар за жени „MISSFIT“

Адреса : Ул. Асном бр. 1 лок.3

Град : Охрид

http://goo.gl/fKU2IG